Over Esspo

Esspo kijkt verder dan het gewone ‘huis-tuin-en-keuken’ zout en peper. Met onze exclusieve zouten en pepers uit verschillende wereldstreken transformeren professionele chefs én thuiskoks hun culinaire creaties tot bijzondere belevenissen.

Vandaag de dag staan we bekend als één van de meest gerenommeerde zout- en pepergroothandels van Nederland. Ons verhaal gaat terug naar de late jaren 90, toen we tijdens een reis door Pakistan in aanraking kwamen met het natuurzuivere Himalayazout: het ‘witte goud’. Als allereerste importeerden we dit bijzondere product, dat niet alleen heerlijk smaakt maar ook vele gezondheidsvoordelen heeft, naar Nederland.

Onze fascinatie met innovatieve delicatessen groeide gedurende de afgelopen 20 jaar – evenals ons aanbod. We reisden de hele wereld over om op zoek te gaan naar bijzondere smaakmakers van de allerhoogste kwaliteit. Inmiddels bestaat ons assortiment uit vele speciale zouten en pepers waarmee je wereldsmaken naar je eigen keuken haalt. En ook onze passie voor Himalayazout heeft zich verdiept. Naast het pure, meest kwaliteitsvolle Himalayazout, vind je bij ons ook andere krachtige zoutproducten zoals zoutlampen, een Haliet drinkkuur, likstenen voor dieren en artikelen voor cosmetisch gebruikt. Bij Esspo laten we je graag zien hoe veelzijdig Himalayazout is.

Wij zoeken altijd naar de bron van onze producten. Het liefst kopen we onze pepers en zouten rechtstreeks van de maker, of via een vertrouwd tussenpersoon. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen aan onze klanten én dragen we bij aan betere leef- en werkomstandigheden voor de werknemers in het land van herkomst. Maar ook in eigen land vinden we het belangrijk om een steentje bij te dragen. Daarom worden onze bestellingen ingepakt op een sociale werkplaats. Hiermee helpen we mensen met een (lichte) geestelijke handicap aan betekenisvol werk, waardoor hun zelfvertrouwen en levensgeluk groeit.

Bij Esspo kun je terecht voor de bekende Esspo productlijnen, maar we verzorgen ook zoutimport op maat in zakken, pallets of containers. Heb je een vraag of suggestie, bijvoorbeeld over ons assortiment of de mogelijkheden om onze producten in bulk in te kopen? We horen graag van je! Neem contact met ons op.

0
    0
    Bestellijst
    Er staan geen producten op je bestellijstNaar de producten